Házirend

Hogy biztosítsam az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretném, ha megismerkedne házirendemmel.
A foglalás visszaigazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri, elfogadja és betartja ezt a házirendet.
Az apartmant magánszállás keretein belül működtetem.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeim az apartmant csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módomban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállást érkezés napján 14.00 -20.00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezne, kérem, késéséről telefonon tájékoztasson engem. Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudom fogadni.
 4. Távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.
  10-12 óra között 5000 Ft/óra felárat, 12 óra után egy teljes éj díját.
 5. Vendégeim érkezéskor lakás- és kapukulcsot is kapnak, valamint egy távirányítót a sorompóhoz, hogy szabadon közlekedhessenek.
  A távozás napján kérem részemre a lakás átvételekor átadni szíveskedjenek! Elvesztése esetén felárat számítok fel (kulcs esetén – mivel zárcserét hajtok végre – 10.000 Ft-ot, távirányító esetén szintén 10.000 Ft-ot.
 6. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a tulajdonos engedélyével.
 7. A csendrendeletre és a szomszédokra való tekintettel kérem, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni. Továbbá kérem, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben.
 8. A lakásban dohányozni tilos! Cigarettázni a teraszon megengedett. A csikkeket kérem az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjenek eldobni! Lakásban dohányzás esetén extra takarítási díjat (10.000 Ft) számítok fel.
 9. Állatokat tilos a szálláshelyre behozni!
 10. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalok.
 11. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén. Az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 12. Kérem, hogy figyeljenek a rendre, óvják a lakás berendezését, és azokat ne vigyék ki a házból (pl, törölköző, kispárna, takaró).
 13. Kérem, a lakás elhagyásakor zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.
 14. A lakásba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt!
 15. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek.
  Étkezésre használják a konyhát/étkezőt, melyet kérek tisztán tartani. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
 17. Fenntartom a jogot, hogy megválogassam a vendégkörömet. Ittas állapotú, igénytelen külsejű, agresszív hajlamú vendégeket nem kívánok fogadni.
 18. A házirend megsértése miatti szálláslemondás esetén a vendég a befizetett díjat nem kapja vissza, függetlenül a rövidített időszaktól
 19. A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérem, írjanak véleményt online.

Bármilyen panaszt figyelembe veszek, és igyekszem rövid időn belül orvosolni.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!

Rácz Beáta
30-217-4498